4 оглас(и) во Брза Пратка

Брза Пратка Неопределено
Поштенската компанија Брза Пратка има потреба од курир/доставувач за територија на град  Тетово . Услови: Завршено минимум средно образование Возачка дозвола Б категорија Познавање на градот - наведените реони (Пожелно е претходно работно искуство на иста или слична позиција)   Личен профил: Вредна и одговорна личност Деловна култура Способност за индивидуална и тимска работа Лојалност и флексибилност   Одговорности и задачи: Утовар/истовар, превземање и доставување на пратки Водење на уредна документација Одговорност за проток на пратки   Основна плата: Првиот месец плата по договор, од вториот месец: 15.000 денари + Бонус на превземени пратки Вашата професионална биографија испратете ја со назнака „Курир Тетово" на адреса   contact@brzapratka.com     Мејловите без назнака нема да бидат земени во предвид. Ве очекуваме!
Тетово 28/01/2019
Брза Пратка Неопределено
Поштенската компанија Брза Пратка има потреба од курир/доставувач за територија на град Куманово.  Услови: Завршено минимум средно образование Возачка дозвола Б категорија Познавање на градот - наведените реони (Пожелно е претходно работно искуство на иста или слична позиција)   Личен профил: Вредна и одговорна личност Деловна култура Способност за индивидуална и тимска работа Лојалност и флексибилност   Одговорности и задачи: Утовар/истовар, превземање и доставување на пратки Водење на уредна документација Одговорност за проток на пратки   Основна плата: Првиот месец плата по договор, од вториот месец: 15.000 денари + Бонус на превземени пратки Вашата професионална биографија испратете ја со назнака „Курир Куманово" на адреса   contact@brzapratka.com     Мејловите без назнака нема да бидат земени во предвид. Ве очекуваме!
Куманово 28/01/2019
Брза Пратка Неопределено
Поштенската компанија Брза Пратка има потреба од Одговорен на смена во главниот магацин во Скопје, Маџари. Работна обврска: Контрола на вработените 2 смена, контрола на протокот на пратки, проток и спроведување на логистика ,внесување на информации во софтвер. Услови: Завршено минимум средно образование . Работа на иста или слична позиција. Основни компјутерски вештини. Способност за индивдуална и тимска работа. Работно време: втора смена од 16 до 24часот. Плата: 20.000 - 24.000 денари .Испратете Ваше CV користејќи го полето „Аплицирај веднаш“,со назнака "Одговорен на смена -Маџари. Меиловите без назнака нема да бидат земени во предвид. Ве очекуваме!
Скопје 25/01/2019
Брза Пратка Неопределено
Брза Пратка бара секретар/ка-асистент . Потребни способности: работа со компјутери, желба за напредување и упорност во работењето, можност за работење со флексибилно работно време, достапност на телефон од 09:00 до 19:00 часот. Способност за барање на понуди и нивна процена, изработка на конкретни бизнис планови и цели за исполнување од вработените со помош, контролан и насоки од управителот . Решавање на нестандардни специфични задачи. Во предност се земаат лидерски способности и психолошки познавања на профили како и можност за патување во Македонија. Нудиме флексибилна плата од 15000 – 20000 денари, можност за напредување и бесплатна сестрана обука за менаџери. Предност имаат кандидатите со работа на иста или слична позиција, возачка дозвола Б категорија, англиски јазик и работа со  Microsoft office алатките и интернет. Испратете C.V на contact@brzapratka.com со назнака за која работна позиција аплицирате - Секретар.
Скопје 23/01/2019