Толлакс Доо

Толлакс ДОО Скопје е компанија насочена кон малопродажба во тобако продавници. Првиот киоск е отворен во далечната 1984год. Денес, е лидер во категоријата со 15 малопродажни објекти М1 КИОСК, лоцирани во Центар, Аеродром, Капиштец и еден ПОЛО маркет во Црниче. Во тек е отворање на нови локации.

1 оглас(и) во Толлакс Доо

Толлакс Доо Постојано
Отворено работно место: АДМИНИСТРАТОР     М1 киоск Дирекција Толлакс  (момин поток)   АПЛИЦИРАЈТЕ НА ОВАА ПОЗИЦИЈА ЗА РАБОТА ДОКОЛКУ Сакате да градите кариера во БРЗОРАСТЕЧКА КОМПАНИЈА.  Се сметате себеси за комуникативни, амбициозни, истрајни, желни за постојана надградба и усовршување РАБОТНИ ЗАДАЧИ Администрирање на софтверот на компанијата со нови податоци. Внесување на влезни фактури - материјално задолжување на малопродажни објекти Следење на залихи на роба  Креирање на аналаизи за продажба за излезност на производи    . Сите апликации за вработување ќе бидат третирани како строго доверливи.Со праќањето на апликацијата за вработување, се согласувате вашите лични податоци да бидат користени за пополнување на слободните работни места во рамките на ТОЛЛАКС ДОО СКОПЈЕ , се додека не не контактирате за да ја повлечете вашата согласност. Доколку Вашите квалификации одговараат на нашите потреби, ќе Ви се обратиме за да Ве повикаме на разговор. Доколку ваквиот работен ангажман е предизвик за Вас, испратете го вашето CV на  e-meil: jakovic@wp.pl со наслов М1 АДМИНИСТРАТОР ЗА НАБАВКА 
12/01/2021