Ласерхант

БАРАТЕ ЛИ ВОЗБУДЛИВА АВАНТУРА?

ЛАСЕРХАНТ Е ОДГОВОРОТ!

 

За таа цел, изградивме најмодерна затворена ЛАСЕРТАГ арена која ќе овозможи адреналинска, забавна и натпреварувачка игра. Подгответе се, дојдете во ЛАСЕРХАНТ за возбудлива игра во првата затворена ЛАСЕРТАГ арена во Македонија.

Движете се низ лавиринти, платформи, тунели и тагирајте ги вашите противници, донесете му победа на вашиот тим, подобрете ги тактичките вештини во битка или само тагирајте го вашиот противник за возбуливо искуство,
како никогаш досега!

 

ЗАБАВА И ВОЗБУДА ЗА СИТЕ ВОЗРАСТИ

ЛАСЕРХАНТ е место каде ласерските зраци се видливи со помош на специјалните ефекти слично како во STAR WARS.

МЕСТО КАДЕ ФАНТАЗИЈАТА ЈА СРЕТНУВА РЕАЛНОСТА

Играчите можат да бидат хероите од универзумот кои секогаш сакале да бидат, во безбедна околина. Најнапредната компјутерски контролирана ласерска игра во светот ви овозможува ултра забавно поминато време за сите учесници, без разлика на возраста или искуството.

ПРИФАТИ ГО ПРЕДИЗВИКОТ

Возбудливи мисии, освојте највисок број на поени, бидете прецизни и останете активни најдолго.Играта е за поединци, групи, компании, ласер таг клубови, роденденски прослави, ергенски и момински забави.

1 оглас(и) во Ласерхант