Магационер

 • Karat-M
 • Скопје
 • Неопределено
 • 13/04/2019
Неопределено Дрвна

Опис

 Одговорности и работни задачи:

 • Пренесување на стоки за товарање во/или растоварање со виљушкар
 • Носење и редење на стоки во магацин, како и нивно правилно вскладиштување;
 • Придружба и помагање при испорака на роба која се испорачува со возило;
 • Маркирање на робата со соодветна декларација;
 • Водење грижа за безбедна и чиста работна средина, полици, палети и сл.

 

Потребни квалификации

Потребно образование, работно искуство, квалификации и вештини: 

 • НКВ/ССС; 
 • Работно искуство во струката: не е потребно;
 • Познавање и користење на опрема за складирање, вилушкари и сл;
 • Комуникативност, доверливост, тимски работник;
 • Возачка дозвола 

 

Телефон

076386386

Адреса

Благоја Стефковски бр. 23

Е-пошта

apliciraj1@yahoo.com

Веб сајт

Број на отворени позиции

2

Краен рок за аплицирање

27/04/2019
Аплицирај веднаш