13/09/2017

Столар

  • Fantasy Mebel
  • Скопје
Неопределено Дрвна

Опис

ОГЛАС ЗА РАБОТА
"Fantasy Mebel" Скопје има потреба од столар со следните квалификации.

Вашата кратка биографија испратете ја на е-mail: info@fantasymebel.mk
Контак телефон: 075 297 297

Потребни квалификации

* средно образование (пожелно спрема струка)
* работно искуство во погон за производство на мебел 
* познавање на работа на кројачка машина,кантерица и дипларка

Телефон

075 297 297

Е-пошта

info@fantasymebel.mk

Краен рок за аплицирање

12/11/2017


Аплицирај веднаш