13/09/2017

Дреар

  • ,,БИМА ТРЕЈД,,ДООЕЛ Скопје
  • Скопје
Неопределено Машинство

Опис

Работа на дремонг

Потребни квалификации

Работно искуство

Телефон

070 220 941 070 254 807

Адреса

Ул Христо Татарчев 13 бр.22 К.Вода

Е-пошта

popovska22@hotmail.com

Веб сајт

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

30/09/2017


Аплицирај веднаш