14/09/2017

Фризер

  • Caci stayling
  • Скопје
Неопределено Убавина и здравје

Опис

Фризерско студио "Caci Styling" има потреба од фризерка со работно искуство и практиканти

Телефон

071 243 046

Адреса

Бул. АСНОМ 36 лок.6 Ново Лисиче

Е-пошта

Cacidodevska@gmail.com

Број на отворени позиции

2

Краен рок за аплицирање

30/10/2017


Аплицирај веднаш