Автор на содржини

 • ЦРНОБЕЛО МЕДИА
 • Скопје
 • Определено
 • 19/09/2018
Определено Медиуми

Опис

Вработуваме автор на содржини.

 

Потребни квалификации:

 1. Завршено ВСС (новинарство, филолошки и други сродни факултети се предност)
 2. Способност за пишување и уредување на квалитетни текстови на англиски јазик
 3. Беспрекорно познавање на англиски јазик, граматика и правопис
 4. Познавање на MS Office
 5. Познавање на Wordpress CMS
 6. Работното искуство поврзано со работното место ќе се смета за предност.

 


Работни обврски:

 • Креирање и уредување содржини на англиски јазик
 • Позицијата е за полно работно време од 8-16 часот во нашите канцеларии во Скопје


Доколку сакаш да бидеш дел од нашиот тим испрати ни:

 • CV на англиски јазик
 • 2 текста на тема здравје на англиски јазик заедно со фотографии

Вашите апликации ги чекаме на: rabota@crnobelo.com

Огласот трае до 23.09.2018

Е-пошта

rabota@crnobelo.com

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

23/09/2018
Аплицирај веднаш