Практикант

  • Амплус Дооел
  • Скопје
  • Неопределено
  • 12/01/2018
Неопределено Сметководство

Опис

Опис на работни задачи - Практикант:

  • Финансово работење
  • Материјално работење
  • Даноци
  • Сметководствена администрација

Позицијата нуди одлична можност за професионална надоградба и напредување.

Период на Договор мин. 3 месеци.

По завршување на Договорот, практикантот ке поседува знаења од: сметководствено работење 

 

Потребни квалификации

  • Високо образование - економски факултет
  • Познавање на англиски јазик

Позицијата е регулирана согласно Законот за работни односи и Програма за Практикантство.

 

Е-пошта

contact@amplus.com.mk

Веб сајт

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

21/02/2018
Аплицирај веднаш