Шивач/ки

  • Ekaterina 2007
  • Охрид
  • Неопределено
  • 12/01/2018
Неопределено Текстилна

Опис

Се бараат шивач/ки, со или без работно искуство

Телефон

075493977

Адреса

Стив Наумов, бр.132, Охрид

Е-пошта

n.petreski123@yahoo.com

Број на отворени позиции

10

Краен рок за аплицирање

12/03/2018
Аплицирај веднаш