Електро инженер

  • ТЕХНИЧКА СИГУРНОСТ БМВ
  • Скопје
  • Неопределено
  • 12/01/2018
Неопределено Инжинерство

Опис

Вработуваме електроинженер - електроенергетска насока на работно место Електроинженер контролор.

Работни задачи:

  • мерења и испитувања на громобрански и електрични инсталации и изготвување на извештаи од извршените испитувања.

 

Потребни квалификации

  • Дипломиран електроинжењер - енергетска насока.
  • Флексибилност, ажурност и точност.
  • Пожелно искуство.
  • Како дополнителна предност ќе се земат предвид лиценци од комора на архитекти, безбедност и здравје или за енергетска ефикасност.

Телефон

075 460 938

Е-пошта

tehnickasigurnostbmv@gmail.com

Број на отворени позиции

2

Краен рок за аплицирање

05/02/2018
Аплицирај веднаш