Агент за недвижности

  • Fans DOOEL Skopje
  • Скопје
  • Неопределено
  • 12/01/2018
Неопределено Недвижнини

Опис

Потребни се 2 агента за недвижнини.

Телефон

070880469

Адреса

Asnom 6

Е-пошта

fans.company2014@gmail.com

Број на отворени позиции

2

Краен рок за аплицирање

31/01/2018
Аплицирај веднаш