Дипломиран фармацевт

  • ПЗУ Аптека Бета Фармација
  • 23/02/2018
Фармација

Опис

ПЗУ Аптека Бета Фармација од вработување на едно лице за работно место - Дипломиран фармацевт, со положен државен испит за работа во Аптека.

Заинтересираните кандидати да испратат CV со фотографија на mail: silvana.dimitrovska@betamedico.com.mk

Е-пошта

silvana.dimitrovska@betamedico.com.mk

Краен рок за аплицирање

25/03/2018
Аплицирај веднаш