Шпедитер

  • MANGAS PETROL
  • Скопје
  • Неопределено
  • 23/02/2018
Неопределено Шпедиција и транспорт

Опис

Се вработува Шпедитер во транспортна фирма за следење и планиранње на возниот парк, може со и без работно искуство

Потребни квалификации

  • англиски јазик
  • работа со компјутери

Е-пошта

mangas-petrol@hotmail.com

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

25/03/2018
Аплицирај веднаш