Електромашински Техничар

  • МАКЛИФТ Скопје
  • Скопје
  • Неопределено
  • 13/03/2018
Неопределено Друго

Опис

Се бараат лица од струка електро и машински техничари за работа со лифтови со или без работно искуство.

Потребни квалификации

  • ССС, ВСС

Телефон

022461332

Е-пошта

oglas@maklift.com

Број на отворени позиции

3

Краен рок за аплицирање

30/04/2018
Аплицирај веднаш