Фризер/ка

  • Nina fashion
  • Скопје
  • Неопределено
  • 13/03/2018
Неопределено Убавина и здравје

Опис

Се бара Фризер во фризерско студио Nina fashion во Кисела Вода.

Може со и без работно искуство.


Тел: 070/800-769

Телефон

070800769

Адреса

Виктор Иго

Е-пошта

martinavelkovska94@gmail.com

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

13/04/2018
Аплицирај веднаш