Систем инженер

  • Телесмарт Телеком
  • Скопје
  • Неопределено
  • 13/03/2018
Неопределено Електроника и Телекомуникации

Опис

Друштвото за телекомуникациски услуги Телесмарт Телеком ДООЕЛ Скопје има потреба од Систем инженер

  • -TCP/IP, за дизајн, имплементација, развој, одржување и конфигурација на јадрени оптички мрежи, “edge” кориснички мрежи, конфигурација и сетирање на мрежна опрема од следните типови: Cisco, Mikrotik, Zyxell, Trendnet, D-Link, linksys и слично.
  • Мониторинг на мрежната инфраструктура со надградба и развој на нови оптички мрежи и технологии.
  • BGP, OSPF, VPN, Виртуализација, Тунелирање, Антенски системи, Network troubleshooting, Wireless networks, Hotspot”

Доколку имате желба за работа во нашата компанија испратете ја Вашата професионална биографија на e-mail: emi.veskovska@telesmart.mk 

Е-пошта

emi.veskovska@telesmart.mk

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

28/03/2018
Аплицирај веднаш