Електричар

  • Mikro Tel - Skopje
  • Скопје
  • Определено
  • 13/03/2018
Определено Електроника и Телекомуникации

Опис

Имаме потреба од електротехничари за тестирање и поправка на телекомуникациска опрема и системи за напојување.

Работно време 08.30-16.30 понеделник-петок

Потребни квалификации

  • Минимум ССС
  • Познавање и искуство за поправка на електроника ќе се цени посебно
  • Познавање на работа со компјутер
  • Познавање на англиски јазик
  • Возачка дозвола Б кат. ќе се смета за предност

Е-пошта

job@mt.mk

Веб сајт

Број на отворени позиции

4

Плата

12.500

Краен рок за аплицирање

27/03/2018
Аплицирај веднаш