Референт за продажба

  • Алфа Електроник
  • Битола
  • Неопределено
  • 13/03/2018
Неопределено Електроника и Телекомуникации

Опис

Поради зголемен обем на работа, Алфа Електроник има потреба од работници на место продавач со основни познавања на електриката и електрониката.

За пријавување потребно е да се донеси CV со слика во Алфа Електроник на Булевар 1-ви мај 56 -Битола (кај Црн Мост)

Информации на: моб. 070 395 110

e-mail: contact@alfaelektronik.mk 

Потребни квалификации

Потребни особини кои лицето треба да ги поседува:

  • Основни познавања нана електроника и електрика
  • Љубезност
  • Лојалност
  • Комуникативност
  • Тимска работа

Телефон

070 395 110

Адреса

Бул.1ви мај 56 - Битола

Е-пошта

contact@alfaelektronik.mk

Број на отворени позиции

2

Краен рок за аплицирање

13/04/2018
Аплицирај веднаш