Доктор

  • ПЗУ АСКЛЕПИОС 2
  • Скопје
  • Неопределено
  • 13/03/2018
Неопределено Медицина

Опис

Потребен е доктор на медицина со положен стручен испит и работно искуство од најмалку 1 година во ПЗУ.

Услови за работа - одлични.

Плата - одлична.

Тел: 072209148   070342676.

Потребни квалификации

  • Положен стручен испит и работно искуство од најмалку 1 година во ПЗУ.

Телефон

072209148

Е-пошта

pzu.asklepios@gmail.com

Број на отворени позиции

1

Плата

30.000

Краен рок за аплицирање

30/03/2018
Аплицирај веднаш