Возач на камион

  • Sefis Sped M
  • Скопје
  • Неопределено
  • 12/07/2018
Неопределено Шпедиција и транспорт

Опис

Бараме возач на камион со полуприколка

Потребни услови :

 

  1. Најмалку средно или вишо образование(IV стручно образование или  V степен).
  2. Возачка дозвола Е-категорија.
  3. Да поседуваат електронска картичка и лиценца.

Сите заинтересирани да дојдат во просториите на нашата копманија која се наоѓа во Автокоманда, адреса:Ул.16 Македонска Бригада бр.4/3 локал 7  - Скопје или на е-маил адресата: sefisspedm@hotmail.com

 

Телефон

070278522

Адреса

16ta Makedonska Brigada

Е-пошта

sefisspedm@hotmail.com

Краен рок за аплицирање

11/08/2018
Аплицирај веднаш