Дистрибутер/Магационер

  • Клевер-Мк
  • Скопје
  • Неопределено
  • 07/12/2018
Неопределено Трговија

Опис

Фирма Клевер Мк бара дистрибутер за канцелариски материјали.

Вашето CV испратете го на Contact@klever.com.mk 

Е-пошта

Contact@klever.com.mk

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

06/01/2019
Аплицирај веднаш