Овластен сметководител

  • Техно Павер
  • Скопје
  • Неопределено
  • 23/05/2018
Неопределено Сметководство

Опис

ДПТТУ ,,Каменолом Техно Павер,, дооел има потреба од 1 лице за работа - овластен сметководител со лиценца.

Потребно е претходно работно искуство.

Доставете ги вашите апликации за работа на monika.tehnopaver@hotmail.com со назнака за кое работно место аплицирате.

Потребни квалификации

1.Лиценца за овластен сметководител

2.Искуство во сметководството и подготовка на завршна сметка 

Е-пошта

monika.tehnopaver@hotmail.com

Краен рок за аплицирање

22/06/2018
Аплицирај веднаш