Хигиеничар

  • TRANSKOP A.D. Bitola
  • Битола
  • Определено
  • 11/07/2018
Определено Сообраќај

Опис

ПАТНИЧКИ СООБРАЌАЈ – ТРАНСКОП А.Д. Битола има потреба од работници за перење и чистење на возила, тековно чистење и одржување на хигиена во објекти и на дворни површини.

Заинтересираните кандидати можат да се пријават на info@transkop.mk или на телефонскиот број 047/231-192.

Телефон

047231192

Адреса

Никола Тесла, 160

Е-пошта

info@transkop.mk

Веб сајт

Број на отворени позиции

6

Краен рок за аплицирање

07/08/2018
Аплицирај веднаш