Помосник Сервисер / Сервисер

  • Светот на кафето
  • Скопје
  • Постојано
  • 11/07/2018
Постојано Машинство Услуги

Опис

се бара лице од 20 до 35години.

Потребни квалификации

следи обука....

Телефон

075243613

Адреса

11 октомври 46

Е-пошта

worldofcoffeemk@yahoo.com

Број на отворени позиции

1

Плата

35.000

Краен рок за аплицирање

10/08/2018
Аплицирај веднаш