Административен работник-Струга

  • Брза Пратка
  • Струга
  • Неопределено
  • 18/07/2018
Неопределено Друго

Опис

Поштенската компанија Брза Пратка има потреба од административен работник  во Струга.

Работна обврска: внесување на информации во софтвер и контакт со клиенти.

Услови:

  • Завршено минимум средно образование .
  • Основни компјутерски вештини, работа со компјутери (Word, Excel) .
  • Способност за индивдуална и тимска работа.
  • Работно време 8 часа од понеделник до петок, сабота со скратено работно време.
  • Плата: 12.000 - 18.000 денари.

Испратете Ваше CV користејќи го полето „Аплицирај веднаш“,со назнака "Административен работник-Струга".

Меиловите без назнака нема да бидат земени во предвид. Ве очекуваме!

Телефон

+38978423039

Адреса

Jane Sandanski

Е-пошта

contact@brzapratka.com

Веб сајт

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

17/08/2018
Аплицирај веднаш