Агент за комуникации

  • E&E Elite Work International
  • Скопје
  • Неопределено
  • 10/10/2018
Неопределено Маркетинг Телекомуникации

Опис

Потребни се 2 девојки за комуникација со странски фирми. 

Потребни квалификации

  • задолжително познавање на германски јазик

Е-пошта

ee.eliteworkinternacional@gmail.com

Број на отворени позиции

2

Краен рок за аплицирање

09/11/2018
Аплицирај веднаш