Возач

  • TRANSKOP A.D. Bitola
  • Определено
  • 10/08/2018
Определено Сообраќај

Опис

ПАТНИЧКИ СООБРАЌАЈ – ТРАНСКОП А.Д. Битола има потреба од возачи на автобус, со возачка дозвола за„Д“категорија.

Заинтересираните кандидати можат да испратат свое CV со контакт информации на info@transkop.mk или да се пријават на телефонскиот број 047/231-192.

Телефон

047231192

Адреса

Никола Тесла, 160

Е-пошта

info@transkop.mk

Веб сајт

Краен рок за аплицирање

09/10/2018
Аплицирај веднаш