Продавач

  • Медија Планет
  • Скопје
  • Неопределено
  • 10/08/2018
Неопределено Трговија

Опис

Трговско издавачка куќа, поради проширување бара:

  • 2 продавачки (постојано вработување)
  • 3 презентерки со и без работно искуство од 20-30 год.

Дополнителни информации на тел:077/426-021, mail: medijaplanet@yahoo.com 

Потребни квалификации

  • ССС

Телефон

077426021

Адреса

23 Oktomvri 18A1, 1/1 Skopje

Е-пошта

medijaplanet@yahoo.com

Број на отворени позиции

5

Плата

12.000

Краен рок за аплицирање

11/09/2018
Аплицирај веднаш