Комерцијалист

  • Патриа
  • Штип
  • Определено
  • 10/08/2018
Определено Трговија

Опис

Патриа Дооел од Штип има потреба од комерцијалист на терен за реон Штип.

Потребни квалификации

  • Возачка дозвола Б категорија
  • Комуникативност
  • Работа во тим
  • Мотивираност за работа

Телефон

032390801

Е-пошта

patria.stp@gmail.com

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

31/08/2018
Аплицирај веднаш