Автодизаличар

  • ORBITA TRANS DOO
  • Скопје
  • Неопределено
  • 10/08/2018
Неопределено Шпедиција и транспорт

Опис

СЕ БАРА АВТОДИЗАЛИЧАР!

Трговското друштво Орбита Транс има потреба од 2 автодизаличари (автодигалкари) за работа на мобилна автодигалка.

Потребно е претходно работно искуство и проверка на способност за извршување на работа

Потребни квалификации

  • Сертификат (потврда) за ракување со дигалка или мобилни машини
  • Работно искуство од најмалку 2 години за работа на автодигалка или друга работна машина

Телефон

075404114

Е-пошта

info@orbitatrans.com.mk

Број на отворени позиции

2

Краен рок за аплицирање

10/09/2018
Аплицирај веднаш