Градежен работник

  • MGI Invest LTD
  • Скопје
  • Определено
  • 10/08/2018
Определено Градежништво и Архитектура

Опис

Градежна компанија има потреба од работници со искуство во високоградба и нискоградба.

Информации на телефон02/609 17 57 или е-маил info@mgiinvestltd.com 

Телефон

02609 17 57

Адреса

Загребска 16

Е-пошта

info@mgiinvestltd.com

Краен рок за аплицирање

17/08/2018
Аплицирај веднаш