Возач

  • Хромак
  • Куманово
  • Неопределено
  • 10/08/2018
Неопределено Трговија

Опис

ТД Хромак бара двајца возачи на неопределено време.

Заинтересираните кандидати треба да имаат возачка дозвола Ц категорија и по можност работно искуство.

Кратка биографија да се испрати на: hromak_k@yahoo.com

Потребни квалификации

  • минимум ССС
  • возачка дозвола Ц категорија

Телефон

031451303

Адреса

ул.Козјачка бр.26, Доброшане

Е-пошта

hromak_k@yahoo.com

Број на отворени позиции

2

Краен рок за аплицирање

31/08/2018
Аплицирај веднаш