Професор по англиски јазик

  • Londoner Skul
  • Скопје
  • Определено
  • 10/08/2018
Определено Образование и наука

Опис

Се бара професор по англиски јазик со искуство

Потребни квалификации

  • ВСС

Телефон

071388654

Е-пошта

londoner.co.uk@hotmail.com

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

31/08/2018
Аплицирај веднаш