Монтери

  • Lakiterm
  • Скопје
  • Неопределено
  • 14/09/2018
Неопределено Друго

Опис

Се бараат работници за монтажа на парно греење и водовод

Потребни квалификации

Со и без работно искуство

Телефон

071/327-275

Адреса

M.A.CENTO 99A

Е-пошта

lakiterm@hotmail.com

Број на отворени позиции

6

Краен рок за аплицирање

24/09/2018
Аплицирај веднаш