ОПТИЧАР за обработка на оптички стакла

  • ВТ Компани
  • Скопје
  • 14/09/2018
Друго

Опис

ВТ КОМПАНИ има потреба од  искусен  ОПТИЧАР за работа на машина

 

Потребни квалификации:

 

-средно или високо образование

- возраст над 27 години

-искуство во ракување со машина за режење на оптички стакла

-мин.1 година работно искуство во оптика

-познавање на компјутерски вештини( Word,Excel,Power Point,Internet )

-познавање на Англиски јазик

 

Потребни вештини:

 

-работа под притисок

-високо одговорна  личност

-упорност

-темелност

-стабилност

 

Предност при изборот ќе имаат кандидатите со завршено соодветно стручно образование.

Заинтересираните кандидати да испратат CV на info@vtcompany.com.mk

 

 

 

 

 

 

 

Е-пошта

info@vtcompany.com.mk

Краен рок за аплицирање

27/09/2018
Аплицирај веднаш