МАРКЕТИНГ ПРОМОТЕР

  • ВТ Компани
  • Скопје
  • 14/09/2018
Друго

Опис

ОПТИКА ОКУЛИСТА има потреба од

МАРКЕТИНГ ПРОМОТЕР

                                    

Потребни квалификации:

 

- Средна стручна подготовка или Висока стручна подготовка  

-предност ќе имаат лицата со завршено образование од област маркетинг

-возраст над 30

-мин.5 години работно искуство

-мин. 3 години работно искуство  во маркетинг област

-умешност при техничко-компјутерска подготовка на маркетинг материјалите

-изразена комуникативност при теренска презентација

-поседување на возачка дозвола –Б категорија

 

 

Потребни вештини:

 

-работа под висок притисок

-јасно изразени комуникациски способности

-високо одговорна личност

-упорност

-темелност

-стабилност

 

 

Заинтересираните кандидати да испратат CV на info@vtcompany.com.mk ,

 и да назначат за кое место конкурираат. Доколку сметате дека не ги исполнувате наведените барања, Ве молиме да не го праќате Вашето CV.

 

 

 

 

Е-пошта

info@vtcompany.com.mk

Краен рок за аплицирање

27/09/2018
Аплицирај веднаш