ЛИЦЕ за ПРИЕМ НА ПОРАЧКИ од канцеларија

  • ВТ Компани
  • Скопје
  • 14/09/2018
Друго

Опис

ВТ КОМПАНИ има потреба од

 ЛИЦЕ за ПРИЕМ НА ПОРАЧКИ од канцеларија

                                    

Потребни квалификации:

 

- Средна стручна подготовка или Висока стручна подготовка  

-предност ќе имаат техничките  или математичките струки

-возраст над 30 до 40 години

-смисол за комуникација со купувачите по телефон

-работа под висок притисок

-многу одговорна личност

-одлично познавање на компјутерски вештини Microsoft Word, Microsoft Excel, PowerPoint  

-одлично познавање на Англиски јазик (пишан и говорен)

 

 

Потребни вештини:

 

-работа под висок притисок

-јасно изразени комуникациски способности

-високо одговорна личност

-упорност

-темелност

-стабилност

-брзина и динамичност во работењето

 

 

Заинтересираните кандидати да испратат CV на info@vtcompany.com.mk ,

 и да назначат за кое место конкурираат. Доколку сметате дека не ги владеете солидно комјутерските вештини и англискиот јазик, и не ги исполнувате наведените барања, Ве молиме да не го праќате Вашето CV.

 

Е-пошта

info@vtcompany.com.mk

Краен рок за аплицирање

27/09/2018
Аплицирај веднаш