Градежен работник

  • Orbita Construction
  • Скопје
  • Неопределено
  • 14/09/2018
Неопределено Градежништво и Архитектура

Опис

Градежна фирма има потреба од бравар монтери, заварувачи и алубонд фасадери.

Контакт - 078-212-460 Александар

Телефон

078212460

Е-пошта

orbitakon@gmail.com

Број на отворени позиции

5

Плата

20.000

Краен рок за аплицирање

28/09/2018
Аплицирај веднаш