Шивач/ки

  • Елина ДООЕЛ
  • Неопределено
  • 14/09/2018
Неопределено Текстилна

Опис

Се бараат шивачи со работно искуство. Предвидена е проверка на знаењето.

Телефон

071 270 608

Адреса

ул. Филип втори 11 Велес

Е-пошта

mkelina@t-home.mk

Број на отворени позиции

5

Плата

15.000

Краен рок за аплицирање

10/10/2018
Аплицирај веднаш