Возач

  • т.д.Астра-М дооел Скопје
  • Скопје
  • Определено
  • 14/09/2018
Определено Медицина

Опис

Се бара лице за дистрибуција на стока нис Скопје и Македонија

Потребни квалификации

Потебен е возач со Б категорија

Образование  ССС

Е-пошта

astra.m2014@gmail.com

Број на отворени позиции

1

Плата

15.000

Краен рок за аплицирање

20/09/2018
Аплицирај веднаш