Возач на камион (тежок товарен програм)

 • ДГТ ЖИКОЛ
 • Скопје
 • Определено
 • 23/10/2018
Определено Градежништво и Архитектура

Опис

ДГТ Жикол ДООЕЛ – реномирана градежна компанија од Македонија, која веќе 30 години успешно работи на македонскиот пазар, има потреба од нови лица во својот тим.

 

 

Возач на  камион   -    2 извршители

Потребни квалификации:

 • Работно искуство,
 • Средна стручна спрема.
 • Возачка дозвола „Ц“ и „Е“ – категорија
 • Познавање на технико механичка стручност околу возилото
 • Да учествува во постапка на дефектажа, грижа околу сервис и отстранување на дефекти на возилото

 

 

Личен Профил:

 • Флексибилнос
 • Одговорност и вредна личност
 • Организираност
 • Мотивираност и превземање на иницијатива

 

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови потребно е да го достават своето CV на

vrabotuvanje@zikol.com.mk  контакт телефон 071 23 88 79

Телефон

071 23 88 79

Адреса

Бул.Митрополит Теодосиј Гологанов бр.130 Скопје

Е-пошта

vrabotuvanje@zikol.com.mk

Веб сајт

Број на отворени позиции

2

Краен рок за аплицирање

22/11/2018
Аплицирај веднаш