Електро инсталатер

  • Bakso DOOEL
  • Скопје
  • Неопределено
  • 26/03/2020
Неопределено Градежништво и Архитектура

Опис

Баксо ДООЕЛ има потреба од електро инсталатери, со соодветна стручна спрема (ССС), со или без работно искуство.

За повеќе информации контактирајте не на тел: 070 / 305-503 или email: jjanev@t.mk 

Телефон

070305503

Адреса

Ристо Шишков, 20

Е-пошта

jjanev@t.mk

Број на отворени позиции

2

Краен рок за аплицирање

02/04/2020
Аплицирај веднаш