Комерцијалист

 • Belina Dooel Ilinden
 • Скопје
 • Определено
 • 10/10/2018
Определено Големопродажба Трговија

Опис

Одговорности и работни задачи:

 • Воспоставување на контакти со клиенти, со цел остварување на продажба,
 • Изработка на потребна документација,
 • Планирање и организирање на продажните активности,
 • Прием на нарачки и дистрибуција на производи,
 • Следење на продажбата и превземање на активности со цел зголемување на истата.

 

 

Потребни квалификации

Потребни квалификации:

 • ВСС / ССС,
 • Предходно работно искуство на иста или слична позиција ќе се смета за предност,
 • Возачка дозвола Б категорија.

 

 

Вашата професионална биографија можете да ја доставите на следната e-mail адреса: belinanikolovski@belina.com.mk

Телефон

02 2 700 800 / 02 2 700 999

Адреса

Ulica 10 br 114 Kadino

Е-пошта

belinazvezda@belina.com.mk

Веб сајт

Број на отворени позиции

2

Краен рок за аплицирање

09/11/2018
Аплицирај веднаш