Доктор

 • „Систина Офталмологија“ Скопје
 • Скопје
 • Неопределено
 • 05/11/2018
Неопределено Медицина

Опис

“Систина Офталмологија“ е најголемата и најмодерна приватна болница во регионот и е пример за успешна приказна во здравствениот сектор со медицински услуги според најсовремените протоколи во лекувањето на пациентите. Врвниот медицински тим користејќи современи методи и техники им стои на располагање на пациентите 24 часа во денот, 7 дена во неделата.

Поради проширување на својот тим, Систина Офталмологија објавува оглас за вработување на доктор со интерес за специјализација по офталмологија.


Потребни квалификации:

 • Завршен Медицински факултет
 • Постигнат просек над 8
 • Положен државен испит 
 • Интерес за специјализација по офталмологија
 • Добро познавање на англиски јазик
 • Познавање на албански јазик ќе се смета за предност


Личен профил:

 • Организираност и одговорност
 • Одлични комуникациски вештини
 • Професионалионален и љубезен однос кон пациентите
 • Лојалност, самоиницијативност, темелност, енергичност


Доколку сметате дека ги исполнувате наведените услови и Сте заинтересирани за нови предизвици и постојан развој на Вашата кариера, испратете Ваша кратка биографија (CV) со Ваша слика, на следната email адреса: kariera@sistinaoftalmologija.mk, со задолжителна назнака „За оглас за Доктор со интерес за специјализација по офталмологија“ .

Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.

Апликациите без назнака нема да бидат разгледани!

Е-пошта

kariera@sistinaoftalmologija.mk

Краен рок за аплицирање

05/12/2018
Аплицирај веднаш