Медицинска сестра

 • „Систина Офталмологија“ Скопје
 • Неопределено
 • 05/11/2018
Неопределено Медицина

Опис

“Систина Офталмологија“ е најголемата и најмодерна приватна болница во регионот и е пример за успешна приказна во здравствениот сектор со медицински услуги според најсовремените протоколи во лекувањето на пациентите. Врвниот медицински тим користејќи современи методи и техники им стои на располагање на пациентите 24 часа во денот, 7 дена во неделата. 

 

Поради проширување на својот тим во градовите Тетово и Гостивар, „Систина Офталмологија“ објавува оглас за вработување на: Медицинска сестра 


Потребни квалификации:

 • Медицинско образование - Положен државен испит
 • Работно искуство од 1 година ќе се смета за предност
 • Развиени компјутерски вештини и познавање на MS Office програмите
 • Познавање на албански и англиски јазик

Профил на личност:

 • Организираност и одговорност
 • Одлични комуникациски вештини
 • Професионалионален и љубезен однос кон клиентите
 • Способност за индивидуална и тимска работа
 • Лојалност, самоиницијативност, темелност, енергичност
 • Способност за работа под притисок и со кратки рокови

 

Доколку сметате дека ги исполнувате наведените услови и сте заинтересирани за нови предизвици и постојан развој на Вашата кариера, испратете Ваша кратка биографија (CV) со Ваша слика, на следната email адреса: kariera@sistinaoftalmologija.mk со задолжителна назнака “За оглас за медицинска сестра – Тетово“ или „ За оглас за медицинска сестра – Гостивар“.

Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.

Апликациите без назнака нема да бидат разгледани!

Е-пошта

kariera@sistinaoftalmologija.mk

Краен рок за аплицирање

05/12/2018
Аплицирај веднаш