Продавачка

  • Термофас ЛТД
  • Скопје
  • Неопределено
  • 08/11/2018
Неопределено Големопродажба Продажба

Опис

Термофас Лтд е компанија чија основна дејност и е продажба на големо и мало на фасадни системи. Во моментов ни е потребна работничка за продажба.

Одговорности:  продажба на производи, одржување и унапредување на изгледот на продажното место, прием и евидентирање на производи, документарно работење.

Кандидатите кои сакаат да бидат дел од нашиот тим треба да достават кратка биографија (CV) со скорешна фотографија на следниот маил: Termofas-ltd@hotmail.com

Потребни квалификации

- Минимум ССС
- Одговорна, мотивирана и стабилна личност
- Развивање и одржување на односи со клиенти, комуникација со потенцијални клиенти

Предходно работно искуство во оделот на продажбата ќе се смета за предност.

Телефон

075397104

Адреса

Борис Трајковски 100/а Пинтија

Е-пошта

termofas-ltd@hotmail.com

Број на отворени позиции

1

Плата

15.000

Краен рок за аплицирање

08/12/2018
Аплицирај веднаш