Агент за комуникации

  • E&E Elite Work International
  • Скопје
  • Неопределено
  • 08/11/2018
Неопределено Друго

Опис

Потребна е девојка за работа со познавање на германски јазик во говорна и пишана форма. 

Е-пошта

ee.eliteworkinternational@gmail.com

Краен рок за аплицирање

08/12/2018
Аплицирај веднаш