Доктор/ка

  • PZU PROMEDICA
  • Охрид
  • Неопределено
  • 08/11/2018
Неопределено Медицина

Опис

ПЗУ ПРОМЕДИКА с.Пештани има потреба од доктор на медицина со положен државен испит, подетални информации јавете се на наведениот број.

Потребни квалификации

  • доктор на медицина, лиценца за работа

Телефон

077829009

Е-пошта

promedicaa@gmail.com

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

14/12/2018
Аплицирај веднаш