Маркетинг асистент

 • „Систина Офталмологија“ Скопје
 • Скопје
 • Неопределено
 • 23/11/2018
Неопределено Медицина

Опис

“Систина Офталмологија“ е најголемата и најмодерна приватна болница во регионот и е пример за успешна приказна во здравствениот сектор со медицински услуги според најсовремените протоколи во лекувањето на пациентите.

Врвниот медицински тим користејќи современи методи и техники им стои на располагање на пациентите 24 часа во денот, 7 дена во неделата. 

Поради проширување на својот тим „Систина Офталмологија“ во Скопје, објавува оглас за вработување на:

 1. МАРКЕТИНГ АСИСТЕНТ

 

Потребни квалификации:

 • Задолжително е работно искуство од мин. 2 години на слична работна позиција;
 • Завршено релевантно високо образование;
 • Одлично познавање на англиски јазик;
 • Познавање на албански јазик ќе се смета за предност;
 • Развиени компјутерски вештини и познавање на MS Office програмите:
 • Искуство со аналитички, организациски и истражувачки активности

Одговорности и работни задачи:

 • Планирање, развивање и имплементирање на ПР стратегии;
 • Посредување на информации меѓу тимот за можни идеи и тековни настани;
 • Поврзување и одговарање на прашања од медиумите, поединци и други организации;
 • Истражување, пишување и дистрибуирање на соопштенија до целните медиуми;
 • Собирање и анализа на медиумско покривање;
 • Пишување и уредување на текстови за списанија, говори, статии и сл.;
 • Организирање на настани вклучувајќи прес-конференции, советувања, промотивни денови и сл.
 • Осмислување и координирање на можностите за фотографирање;
 • Одржување и ажурирање на информациите на веб-страницата и социјалните медиуми Facebook и Instagram за настаните за кои се одговорни;
 • Управување со ПР аспектот на потенцијална кризна ситуација.

 

Личен профил:

 • Способност за тимска работа 
 • Одлични организациски вештини и способност за одредување приоритет
 • Способност за работа под притисок и конструктивно решавање на работни предизвици
 • Одлични комуникациски и презентациски вештини
 • Професионален и позитивен однос
 • Љубезност, учтивост и хуманост
 • Самоиницијативност
 • Волја за развивање, учење и напредување

Заинтересираните кандидати потребно е да ја испратат својата кратка биографија (CV) со слика на електронската адреса: kariera@sistinaoftalmologija.mk со предмет: „За оглас за маркетинг асистент“.

Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.
Апликациите без назнака нема да бидат разгледани!

 

Е-пошта

kariera@sistinaoftalmologija.mk

Краен рок за аплицирање

23/12/2018
Аплицирај веднаш